076-5419000 info@ceesvanderhorst.nl
Menu
Decoraties

Met eigen ontwerpers, decorateurs en goed geoutilleerde werkplaatsen is elk idee door ons te visualiseren. Met meer dan kilometers decors op voorraad, zetstukken van levensgrote taarten (waar een levende vulling in kan!), een arrenslee of palmbomen kan elke ruimte omgetoverd worden tot de door uw gewenste uitstraling. Wij bieden u vele mogelijkheden zoals zelf decors ophalen, wij kunnen voor u bezorgen en indien gewenst opbouwen met uw hulp of geheel voor u verzorgen.

Op onze site www.ceesvanderhorst.com vindt u veel meer informatie. Uiteraard kunt u ook een offerte  aanvragen via ons offerte- en infoformulier die u kunt vinden onder Info.

Speciale aandacht vragen we voor onze ballondecoratie. Met ballonnen zijn de meest fantastische creaties te maken. Niet voor niets zijn ballonnen het gereedschap bij vele feesten en ook bijna op ieder feestje te zien en zijn ballondecoraties niet meer weg te denken in bijvoorbeeld Amerika en België. Door het volgen van internationale cursussen zijn de medewerkers van Cees van der Horst Organisatie en Evenementen in het vak van ballondecorateur meester geworden en in staat evenementenhallen, feesttenten maar ook een kleine intiem restaurant te decoreren.