076-5419000 info@ceesvanderhorst.nl
Menu
Evenementen

010082_quizspel_5_persWeddingplanners, theaterbureaus en cateraars voor het welbekende bitterballenfeestje, orkestje erbij en het programma is weer klaar. Een rood tafelkleedje in plaats van een wit en weer een evenement geregeld. De cateraar die graag de drank en het duurste buffet verkoopt, de weddingplanner met zijn vaste contacten en het theaterbureau moet zijn artiest weer eens een optreden gunnen. Standaard teksten in de tekstverwerker en hups weer een feestje geregeld.

De vraag is was dat wat u van uw evenement verwachtte?

 

Quizspel 5 personen.

Cees van der Horst Organisatie en Evenementen heeft geen standaard evenementen. Wij kunnen wel putten uit een ervaring vanaf 1985. Wij verzorgde reeds evenementen als: 50 jaar FIOD, beursgang Vendex, Kamelenrace in Eindhoven, 3 jaar de evenementencatering en VIP-catering bij Ballon Fiesta Breda, optreden Brabants Orkest op de Grote Markt Breda ten behoeve van 750 jaar Breda, privatisering Rijksmunt, Chinees Nieuwjaar te Amsterdam en vele andere evenementen. Evenementen die spraakmakend zijn van 20 personen tot 70.000 personen. Daar heb je specialisten voor nodig en een team van medewerkers die al jaren gewend zijn om te organiseren. Een hecht team wat gewend is samen te werken en een probleem ziet als een uitdaging. Gewend is om ook in vrieskou, of bij temperaturen van 30 graden het hoofd koel te houden en de juiste beslissingen te nemen. Met veel of weinig tijdsdruk en gewend te improviseren met een flinke dosis inlevingsvermogen. Van de juiste stekkers met de juiste hoeveelheid stroom tot tja….ook de juiste toilet ruimte!

Een standaardofferte voor een evenement hebben wij niet! Eerst een goed intakegesprek waarin wij doorvragen, daarna puntig formuleren en uitgangspunt en startpunt vastleggen. Dan volgt een eerste offerte waaruit we samen met u het maatwerkvoorstel destilleren!