076-5419000 info@ceesvanderhorst.nl
Menu
Catering

Een drankje en een hapje, dat hoort bij bijna ieder evenement. Er zijn cateraars van naam waar een prijskaartje aan hangt, er zijn cateraars van faam waar een hele grote prijskaart aan hangt. Is het een buffet en staat er een kok achter die u afscheept met 2 stukjes zalmsnipper of kunt u zoveel Boeuf Bourguignon nemen als u wilt? Voor € 12,50 kunt u geen buffet verwachten met Hollandse garnalen, tournedos, chateau briand en omelet siberien. Is het bedienend personeel inbegrepen of wordt dit apart berekend? Is er gedacht aan Hallal of vegetarische maaltijden?

Voor een partij van 200 personen met slechts 1 buffet zal een zeer lange wachtrij ontstaan. Wat zullen u gasten daarvan vinden?

Cees van der Horst Organisatie en Evenemeten heeft een jarenlange ervaring op het gebied van catering en publiekscatering. Cees van der Horst is een leerbedrijf en kan mensen opleiden tot derde jaars kok, is in het bezit val alle vergunningen om zowel openbaar als besloten te cateren. Wij zullen dan ook voornamelijk alles zelf uitvoeren maar wij kennen de marktpartijen op ons duimpje en zullen zonodig een andere partij inhuren. Wij krijgen korting en dat is uw winst!

Goedemorgen Ontbijtservice en Nouvelle Cuisine zijn onze zusterbedrijven. Door het jarenlang investeren en opleiden van partyleiders en medewerkers staan wij garant voor een topfeest van communie tot opening, van receptie tot beursgang!logo-horeca-nederland